Condiţiile de utilizare a reţelei Neamuri.md

Acest set de Condiţii se reflectă asupra vizitatorilor paginii, cît şi membrilor înregistraţi ai Neamuri.md. Pentru a continua navigarea pe site este necesar să acceptaţi aceste Condiţii. Modificările pot fi efectuate fără preaviz, vă rugăm să vizitaţi constant această pagină pentru a fi la curent cu ultima lor versiune.

Condiţii pentru Vizitatori

Prin "Vizitator" subînţelegm orice persoană care a accesat acest site, indiferent de modul în care a obţinut acces la el. Regulile de mai jos vi se impun imediat ce aţi accesat site-ul nostru:

 1. Odată ce vă aflaţi pe acest site, înţelegeţi că acesta este o proprietate intelectuală. Nu puteţi copia codul sursă, elementele de design (grafice, video, etc.) sau încerca să le modificaţi.
 2. Vă obligaţi să nu vă implicaţi în tentative de a dăuna sistemului, nu veţi provoca acţiuni intenţionate ce ar duce la suprasolicitarea sistemului, nu veţi altera codul site-ului, veţi folosi paginile web aşa cum sunt oferite.
 3. La crearea conţinutului de pe site participă Membrii site-ului — dumneavoastră înţelegeţi că profilurile create şi informaţiile de pe acest site nu pot constitui subiect de dispută în ce priveşte corectitudinea sau autenticitatea lor.

Condiţii pentru Membri

Prin "Membri" se subînţeleg persoanele care au accesat pagina de înregistrare a site-ului, creîndu-şi un cont. Membrii sunt obligaţi să respecte Condiţiile pentru Vizitatori, cît şi următoarele Condiţii, ce se reflectă direct asupra lor:

 1. Membrii vor folosi site-ul pentru a contacta ceilalţi Membri ai site-ului, pentru a-şi expune punctul de vedere, pentru a face schimb de fotografii şi a-şi exprima opiniile, însă fără a ataca alţi Membri în orice mod
 2. Membrii vor folosi un limbaj adecvat, ce nu va insulta sau ofensa alţi Membri, care se va înscrie în limitele bunului simţ şi va îndreptăţi faptul că această reţea este orientată pentru întreaga familie.
 3. Acceptaţi ca moderatorii site-ului să monitorizeze comentariile şi să întreprindă măsuri de sancţionare, pînă chiar şi blocarea contului, în cazul în care încălcaţi una din Condiţiile acestui regulament.
 4. Membrii care trimit spam, mesaje promoţionale, mesaje similare la un număr mare de membri, cei care abuzează sistemul, pot fi sancţionaţi pînă la blocarea de IP şi ştergerea ireversibilă a contului.
 5. Fotografiile şi materialele grafice ataşate contului trebuie să respecte următoarele Condiţii de Postare a Imaginilor:
  • Imaginile trebuie să vă aparţină sau să aveţi permisiunea de a le posta.
  • Dacă în imagine apar şi alte persoane — asiguraţi-vă că aveţi permisiunea celorlalte persoane de a posta această imagine.
  • Nu sunt acceptate imagini cu caracter ofensator, crime, violenţă asupra oamenilor sau animalelor, cadavre, accidente, umilinţă, pornografie, etc.
  • Nu sunt acceptate imaginile de o calitate extrem de joasă.
 6. Orice material publicat pe acest site devine proprietatea Neamuri.md şi poate fi folosit în scopuri de promovare a site-ului şi a produselor Neamuri.md
 7. Devenind membru Neamuri.md acceptaţi să primiţi notificări prin email, precum şi notificări despre mesajele primite de la membrii reţelei.
Ultima actualizare: 26 Martie, 2012

Cu drag, din Chişinău. Neamuri.md, 2009 — 2021