Nu-mi pot accesa contul

Motivele din care nu puteţi accesa contul pe Neamuri:
  • Adresa de email este incorectă — pentru a vă accesa contul este necesar să indicaţi adresa de email pe care aţi folosit-o la înregistrare. Accesul pe site este în baza combinaţiei dintre adresa dumneavoastră de email şi parola aleasă la înregistrare.
  • Parola este incorectă — în cazul în care aţi uitat ce parolă aţi folosit pentru Neamuri şi acum doriţi să intraţi în cont, vă rugăm să cereţi o reamintire a parolei. Intraţi pe pagina de recuperare a parolei şi indicaţi adresa de email cu care v-aţi înregistrat pe Neamuri. Verificaţi cutia poştală şi veţi găsi în câteva minute un mesaj de la Neamuri cu parola dumneavoastră. Dacă mesajul nu apare în decursul a 10 minute nici în dosarele "Spam" sau "Bulk", vă rugăm să ne contactaţi şi vom încerca să vă ajutăm. Atunci când ne contactaţi, nu uitaţi să indicaţi adresa de email cu care v-aţi înregistrat, numele şi prenumele dumneavoastră, problema care apare la accesarea contului.
  • Cineva v-a spart contul — persoanele care vă află parola şi adresa de email pot să efectua schimbări în contul dumneavoastră, inclusiv schimbarea parolei. De aceea, vă recomandăm să fiţi cât mai atent(ă) cui încredinţaţi datele personale şi, atunci când accesaţi Neamuri de la un calculator public, asiguraţi-vă că vă deconectaţi contul şi nu salvaţi parola în browser. Dacă credeţi că cineva v-a aflat parola şi acum nu puteţi accesa Neamuri, vă rugăm să ne contactaţi. Atunci când ne contactaţi, nu uitaţi să indicaţi adresa de email cu care v-aţi înregistrat, numele şi prenumele dumneavoastră, problema care apare la accesarea contului.
Intraţi în contul dumneavoastră Neamuri
Cereţi recuperarea parolei prin email
Cu drag, din Chişinău. Neamuri.md, 2009 — 2020