Cum pot micşora o fotografie JPEG la dimensiunea 500x500 pixeli?

Pentru a micşora o fotografie, vă recomandăm să descărcaţi un program gratuit şi mic, care vă v-a ajuta să reduceţi dimensiunile imaginii înainte de a fi adăugată pe site. Dorim să încărcaţi fotografii la dimensiuni reduse, deoarece acest lucru ne ajută să facem nişte economii în costul de întreţinere a site-ului. neamuri.md este un site gratuit, de aceea nu ne putem permite să cheltuim prea multă bandă de internet.
Aşadar, pentru a micşora o fotografie, trebuie să urmaţi aceşti paşi:

Descărcaţi programul Resize JPEGs

Este un program gratuit, măsoară 518 kB
Descărcaţi aici programul

Instalaţi programul

Instalaţi aplicaţia descărcată


După ce dezarhivaţi arhiva (apăsând "Unzip"), faceţi click pe "Close", pentru a termina instalarea. Acum programul este gata instalat. Mergeţi în directorul unde l-aţi instalat pentru a porni programul

Cum micşorăm o fotografie cu acest program?Pasul 1 - Click pe "File", pentru a alege doar o fotografie
Pasul 2 - Click pe iconiţa director, pentru a alege locaţia fotografiei pe care dorim să o micşorăm
Pasul 3 - Click pe "Maximum Width" şi respectiv "Maximum Height" şi specificaţi în ambere câmpuri 500 (doriţi ca imaginea să nu aibă mai mult de 500 de pixeli)
Pasul 4 - Click pe iconiţa director, pentru a arăta unde anume doriţi să fie salvată noua imagine
Pasul 5 - Click pe "Start" pentru a începe micşorarea fotografiei

Acum aveţi o fotografie micşorată la dimensiunile pe care le acceptăm şi noi Vă mulţumim pentru că aţi găsit timp şi ne ajutaţi să putem menţine acest site în continuare gratuit şi să economisim resursele de care dispunem.
Dacă sunteţi un membru al site-ului nostru, mergeţi acum la pagina "Fotografiile mele" pentru a încărca fotografie pe care tocmai aţi micşorat-o!

Cu drag, din Chişinău. Neamuri.md, 2009 — 2020